Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά”

“Αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά”

Image

panathinaikos-superfoods

Έπειτα και από την επίσημη ανακοίνωση της Euroleague, για τη συμμετοχή της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού στο “Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament”, o διευθύνων σύμβουλος της “πράσινηςΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος , δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ένα χρόνο μετά την ίδρυση των Ακαδημιών μας, η σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται αναγνωρίζεται και στο εξωτερικό, με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο “Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament, για πρώτη φορά στην ιστορία. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια για να κρατηθούμε στην κορυφή, δημιουργώντας την καλύτερη Ακαδημία της Ευρώπης.

Τέλος, πρόσθεσε ότι, “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Adidas που συνέβαλλε τα μέγιστα για τη συμμετοχή μας σε αυτό το σπουδαίο τουρνουά που διοργανώνει”.

Από την άλλη πλευρά, ο διευθυντής των ακαδημιών, Φραγκίσκος Αλβέρτης, τόνισε, “ Oι γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους θα θέλαμε να γνωρίζουν ότι έχουν κάνει την καλύτερη επιλογή και ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας πρότυπης Ακαδημίας, της κορυφαίας στην Ευρώπη. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να δημιουργήσουμε καλύτερους αθλητές και κυρίως καλύτερους ανθρώπους, παρέχοντάς τους τα μέγιστα δυνατά εφόδια για την κοινωνική και αθλητική τους ζωή”.

Και συνέχισε λέγοντας, “Ο στόχος μας δεν είναι οι νίκες και η κατάκτηση του συγκεκριμένου τουρνουά, αλλά οι αθλητές μας να γίνουν πλουσιότεροι σε εμπειρίες και παραστάσεις συμμετέχοντας σε αγώνες με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…