Κεντρική ΝΒΑ_ Άιβερσον:” Ήθελα πραγματικά να γίνω σαν τον Μάικ”

Άιβερσον:” Ήθελα πραγματικά να γίνω σαν τον Μάικ”

iverson

iverson-sixers

Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις πραγματοποίησε ο Άλεν Άιβερσον μιλώντας σε αμερικανικό talk show. Ο άλλοτε άσσος των Σιξερς, δήλωσε πως πραγματικά ήθελε να μοιάσει στον Μάικλ Τζόρνταν, ενώ αναφέρθηκε και στην ένταξη του στο Hall Οf Fame.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άιβερσον:

” Ήταν κάτι το ξεχωριστό να έχεις αυτό το συναίσθημα(σσ. όταν βρέθηκε στο βήμα για να μιλήσει για την ένταξή του στο Hall Of Fame)! Με έκανε να αγαπήσω ακόμη πιο πολύ το Θεό! Θυμάμαι βρισκόμουν στο βήμα και έλεγα από μέσα μου “Θέε μου, μην με αφήσεις να λιποθυμήσω”! Ήμουν πολύ συναισθηματικά φορτισμένος.

Ήταν την πρώτη μου χρονιά στο NBA. Δεν δίνω πολύ σημασία συνήθως, μέχρι να δω την επίδραση που είχε στον κόσμο και το αποτέλεσμα της ενέργειας αυτής. Μόλις μου αποκρίθηκαν διάφοροι άλλοι από όλον τον κόσμο έγινε κάτι ξεχωριστό για μένα. Ξέρεις το έχουν δείξει τόσες φορές στην τηλεόραση κι ακόμη και σήμερα έρχονται μικρά παιδάκια και με συναντούν στο δρόμο, λέγοντάς μου “Εσύ δεν είσαι ο Άλεν Άιβερσον που έκανε τη ντρίμπλα στον Τζόρνταν;”. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου. Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα είχα ασχοληθεί με το μπάσκετ, δεν θα είχα ποτέ τον οραματισμό για να ασχοληθώ με το άθλημα. Ξέρεις, ήθελα πραγματικά να γίνω σαν τον Μάικ.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…