Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ξεκίνησε δουλειά ο ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε δουλειά ο ΠΑΟΚ

205429

paok-prwth-proponhshΟ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε 14 παίκτες στη διάθεσή του, καθότι απουσίαζαν οι Ντάριλ Μπράιαντ και Κιθ Κλάντον.

Ο πρώτος θα φθάσει, το βράδυ της Πέμπτης (18/07, 20:30), στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο δεύτερος αναμένεται, το πρωί του Σαββάτου (20/08, 09:10), στη συμπρωτεύουσα.

Στο μεταξύ, οι παίκτες του “Δικεφάλου του Βορρά” θα περάσουν, αύριο το πρωί (18/08), από εργομετρικό έλεγχο.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε στο πλευρό του τους συνεργάτες του, Παντελή Μπούτσκο, Κώστα Χαραλαμπίδη και Μπάμπη Καραΐσκο, όπως και τα μέλη του επιτελείου.

Ο λόγος για τους Θεόφιλο Μπέλη (γιατρός), Παναγιώτη Βασιλείου (γυμναστής), Γιώργο Τσουκαλά (φυσικοθεραπευτής) και το νέο μέλος του τιμ, Μανόλη Σουανίδη (φυσικοθεραπευτής), αλλά και τον Μανόλη Βαλλιάνο (φροντιστής).

Οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και Νίκος Σταυρόπουλος, δε, βρέθηκαν στην Πυλαία, παρακολουθώντας δια ζώσης την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες, συμμετείχαν οι: Βαγγέλης Μαργαρίτης, Απόλλωνας Τσόχλας, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Νίκος Καμάρας, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Μπράντον Τέιλορ, Νέναντ Μιλιένοβιτς, Ζάνις Πέινερς κι οι νεαροί Δημήτρης Καραμανώλης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Βλαγκόγιας, Γιάννης Γιανναράς και Παναγιώτης Καραγιώργος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…