Βάζει βάσεις

printezis-olympiacos-anaxorisi-metsovoΗ αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε, σήμερα (28/08) το πρωί, για το Μέτσοβο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, δε, έχει 18 παίκτες στη διάθεσή του.

Ο λόγος για τους: Κεμ Μπιρτς, Έρικ Γκριν, Πάτρικ Γιανγκ, Βασίλη Τολιόπουλο, Ιωάννη Παπαπέτρου, Βασίλη Σπανούλη, Δημήτρη Αγραβάνη, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Βασίλη Μουράτο, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Βαγγέλη Μάντζαρη, Ντάνιελ Χάκετ, Ματ Λοτζέσκι, Πάρη Μαραγκό, Γιάννη Αθηναίου, Παναγιώτη Γερονίκο και Νίκο Αρσενόπουλο.

Όσον αφορά στον Μαραγκό, ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα. Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ, πάντως, αναμένεται να ενσωματωθεί, την Τρίτη (30/08), στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν ένα φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στην ορεινή κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν, στις 7 Σεπτεμβρίου, τον Απόλλωνα Πατρών, ενώ θα επιστρέψουν στον Πειραιά την ίδια ημέρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Διαμαρτυρία προς την ΕΡΤ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με επιστολή προς την ΕΡΤ η ΚΑΕ Ολυμπιακός…