Βαριά “καμπάνα”!

Dimitris 1

giannakopoulos-sefΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 16 μήνες (!), ένεκα της παρουσίας του στους δύο πρώτους τελικούς της Basket League. Ο Παναθηναϊκός, δε, θα αγωνισθεί χωρίς τους φιλάθλους του για ένα παιχνίδι.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, είχαν προβεί σε καταγγελία εις βάρος του κ. Γιαννακόπουλου, καθότι ο τελευταίος έδωσε το “παρών” στην πρώτη (ΣΕΦ) και τη δεύτερη (“Νίκος Γκάλης”) αναμέτρηση της σειράς των τελικών.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, έτσι, τιμώρησε τον “ισχυρό άνδρα” της “πράσινης” ΚΑΕ με 16 μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Το “τριφύλλι“, από την πλευρά του, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ενώ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ (15.000+15.000 ευρώ) για την παρουσία του κ. Γιαννακόπουλου στους δύο πρώτους τελικούς.

Στο μεταξύ, ο ΕΣΑΚΕ έχει ψηφίσει τον συμψηφισμό των ποινών για φυσικά πρόσωπα. Κατά συνέπεια, εάν η ΕΟΚ κι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, εγκρίνουν τούτη την απόφαση, τότε η τιμωρία του κ. Γιαννακόπουλου θα ισχύει για οκτώ κι όχι για 16 μήνες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3)

Τα «φώτα» σε Ολυμπιακό και Περιστέρι «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (19/…