Κεντρική Διεθνή Το χρυσό για τη μητέρα του!

Το χρυσό για τη μητέρα του!

timthumb 1

rubio-spainΗ Ισπανία αντιμετωπίζει, σε λίγη ώρα (21:30), τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Ολυμπιακού τουρνουά του Ρίο. Ο Ρίκι Ρούμπιο μίλησε -νωρίτερα μες στην ημέρα- στο “Associated Press“, αναφερόμενος στην περίοδο που “έχασε” τη μητέρα του.

Ο 26χρονος γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς επιθυμεί να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προκειμένου να της το αφιερώσει.

“Κάποια βράδια μέσα στη σεζόν, περνούσα μέσα από την “κόλαση“. Ξυπνούσα, ποιος ξέρει πού, στο Σακραμέντο, στο Λος Άντζελες, μέσα στη μέση της νύχτας, μόνος σε ένα ξενοδοχείο και σκεφτόμουν: “Γιατί είμαι εδώ; Αξίζει πραγματικά αυτό;”.

Από ένα σημείο και μετά, όταν όλα έχουν γίνει, σκέφτεσαι: “Τι είναι το καλύτερο;”. Να μείνεις με την οικογένειά σου; Να γυρίσεις σπίτι; Ή να θυσιάσεις για άλλη μια φορά τα πάντα για τον στόχο σου, ο οποίος είναι το χρυσό μετάλλιο, που θα της αφιερώσεις; Σκεφτόμουν πολλά.

Ξεκινήσαμε το τουρνουά με αμφισβήτηση. Άρχισα να σκέφτομαι αν άξιζαν όλες οι θυσίες. Πιέστηκα πολύ, όπως κάνω σε όλη την καριέρα μου. Σε κάποια φάση, αποφάσισα να ξεχάσω όλη την πίεση και να παίξω, για να το διασκεδάσω, να κάνω το παιχνίδι μου και να χαρώ αυτό που κάνω”, τόνισε ο Ρούμπιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…