Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Θα παλέψουμε για μία θέση στα πλέι οφ”

“Θα παλέψουμε για μία θέση στα πλέι οφ”

mckenzie moore

mckenzie-mooreO ΜακΚένζι Μουρ θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 και ο Αμερικανός σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα θα παλέψει για μία θέση στα πλέι οφ.

“Πριν από μερικές εβδομάδες δοκίμασα την τύχη μου στο Σάμερ Λιγκ του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας. Μπορεί να μην κατάφερα να κερδίσω μια θέση στο ρόστερ κάποιας ομάδας του ΝΒΑ, κάτι που ήταν και ο αρχικός μου στόχος, ωστόσο, δεν θα μπορούσα να απορρίψω τη δελεαστική πρόταση που μου έκανε ο Προμηθέας.

Ο προπονητής, Νίκος Βετούλας, και οι συνεργάτες του ήταν στο Σάμερ Λιγκ, με είδαν, μιλήσαμε και αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε” ανέφερε αρχικά ο “Πατρινός” γκαρντ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Για το κλίμα της ομάδας: “Το κλίμα που βρήκα στον Προμηθέα είναι εξαιρετικό. Εκτιμώ τους συμπαίκτες μου και έχω μόνο καλά λόγια να πω για το προπονητικό επιτελείο. Κάνουμε καλή και δυνατή προπόνηση και κάθε μέρα που περνάει η ένταση και οι ρυθμοί ανεβαίνουν.Μας περιμένει ακόμη πολλή δουλειά για να βρούμε την χημεία που θέλουμε. Η προετοιμασία στο Καρπενήσι και τα φιλικά παιχνίδια στην Γερμανία θα μας βοηθήσουν.

Δεν ήξερα πολλά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα, παρά μόνον ότι είναι ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου και ανταγωνιστικό, με ομάδες που πρωταγωνιστούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.

Για την ομορφιά της Πάτρας: “Η Πάτρα είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Δεν είναι τόσο μεγάλη όσο οι πόλεις στις ΗΠΑ, όμως διαθέτει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά και φιλόξενους κατοίκους. Τις ελεύθερες ώρες μας από τις προπονήσεις, τις περνάμε στις γειτονικές παραλίες, χαλαρώνοντας από τη σκληρή προετοιμασία. Πραγματικά είστε τυχεροί που ζείτε δίπλα στη θάλασσα”.

Ενώ, για το τι υπόσχεται εν όψει της νέας χρονιάς: “Η υπόσχεση που έχω να δώσω στα μέλη της ομάδας και στους πατρινούς φιλάθλους είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ και θα παλέψουμε για να εξασφαλίσουμε και μια θέση στα πλέι-οφ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…