Κεντρική Διεθνή “Τελικός με τη Λιθουανία”

“Τελικός με τη Λιθουανία”

juan-carlos-navarro-spainΗ Ισπανία δεν φαίνεται να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λίγο πρίν τον “τελικό” με τη Λιθουανία, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε στα ξένα μέσα. :

“Αύριο έχουμε ένα άλλο τελικό εναντίον της Λιθουανίας. Μια ομάδα σε καλή κατάσταση, μια ομάδα που μας νίκησε δύο φορές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Νομίζω ότι γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να τους πληγώσουμε. Πρέπει να αυξήσουμε το ρυθμό μας για να συμβεί αυτό. Τελικά, νομίζω ότι θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι.

Ο αγώνας εναντίον της Νιγηρίας ήταν ένας τελικός. Το αυριανό παιχνίδι εναντίον της Λιθουανίας είναι ένας ακόμη τελικός. Βρισκόμαστε σε οριακή κατάσταση, λόγω του ό,τι συνέβη στα δύο πρώτα παιχνίδια. Χθες διώξαμε ένα τεράστιο φορτίο από πάνω μας και τα νεύρα μας ήταν τεταμένα σε αυτό το παιχνίδι.

Η κατάστασή μας είναι πολύ καλύτερη τώρα, χωρίς καμία αμφιβολία. Βέβαια, δυσκολευτήκαμε απέναντι στη Νιγηρία και υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αν θέλουμε τη νίκη απέναντι στη Λιθουανία, που εξακολουθεί να είναι αήττητη”.

 

 

Load More Related Articles
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

“Έδεσε” Μαυρογιάννη η Καρδίτσα

Η Καρδίτσα μετράει αντίστροφα προκειμένου να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σ…