Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Στον Προμηθέα η Κριστέλ Βουρνά

Στον Προμηθέα η Κριστέλ Βουρνά

Promitheas Patron

Promitheas PatronΤην έναρξη της συνεργασίας τους με την Ελληνίδα αθλήτρια και διατροφολόγο Κριστέλ Βουρνά ανακοίνωσε ο Προμηθέας Πατρών.

Οι Πατρινοί ετοιμάζονται για την πρώτη τους σεζόν στην Α1 και θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη διατροφολόγο Κριστέλ Βουρνά, η οποία θα αναλάβει και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η Κριστέλ είναι κόρη του προπονητή Νίκου Βουρνά, ενώ αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κατακτώντας την 22η θέση στα 100 μέτρα πεταλούδα. Το 2012 είχε λάβει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την διατροφολόγο Κριστέλ Βουρνά και την καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Η Κριστέλ έχει αποφοιτήσει από το University of Alabama με ειδικότητα στην Επιστήμη της άσκησης και αθλητική διατροφή. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Human Performance και θα είναι η διατροφολόγος της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων υποδομής του Προμηθέα.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…