Κεντρική Διεθνή “Στον Ολυμπιακό η νίκη ήταν υποχρέωση”

“Στον Ολυμπιακό η νίκη ήταν υποχρέωση”

Οθέλο Χάντερ

othelo hunter Ο Οθέλο Χάντερ ενσωματώθηκε με επιτυχία στην προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του και το “πέρασμα” των εργομετρικών τεστ, ο άλλοτε “ερυθρόλευκος” αναφέρθηκε σχετικά με τη νοοτροπία του Ολυμπιακού, από τον οποίο αποχώρησε για λογαριασμό της “βασίλισσας”.

Αρχικά αυτοπαρουσιάστηκε, λέγοντας: “Είμαι ένας πολύ αθλητικός και εργατικός παίκτης. Είμαι πρόθυμος να δώσω τα πάντα, κυριολεκτικά τα πάντα, για να πάρουμε νίκες και θα είναι εύκολο να προσαρμοστώ στην ομάδα”.

Για το ενδιαφέρον και τη συμφωνία με τη Ρεάλ, τόνισε: “Όταν έμαθα πως με θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης, χαμογέλασα. Σημαίνει πολλά για μένα το ότι ήλθα σε αυτή την ομάδα. Προέρχομαι από δύο καλά χρόνια με τον Ολυμπιακό και είμαι έτοιμος να αρχίσω ένα νέο κεφάλαιο σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ και σε μία όμορφη ομάδα. Είμαι έτοιμος”.

Για τους νέους του συμπαίκτες :”Νομίζω πως ο Ράντολφ είναι ο μοναδικός από όσους βρίσκονται στην ομάδα που δεν έχω αγωνιστεί εναντίον του. Όλοι είναι πολύ καλοί παίκτες. Πιστεύω πως θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα”.

Για το αν υπάρχει πίεση : “Δεν πιστεύω πως θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από ό,τι υπήρχε στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να νικάει. Είναι υποχρέωσή του. Εδώ (σ.σ. στην Ισπανία) η Ρεάλ πρέπει και πάλι να παίρνει νίκες, αλλά η ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή”.

Ωστόσο, δεν ξέχασε να στείλει το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας, λέγοντάς τους: “Nα είστε έτοιμοι. Να περιμένετε από εμένα καλά παιχνίδια και θεαματικά καρφώματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…