Κεντρική Διεθνή “Στη Φινλανδία έγινε μεγάλο θέμα η μεταγραφή μου”

“Στη Φινλανδία έγινε μεγάλο θέμα η μεταγραφή μου”

185231

koponen-barcelonaO Πέτερι Κόπονεν αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα εδώ και μερικές ημέρες και ο Φινλανδός άσσος μίλησε στο κανάλι της ισπανικής ομάδας.

Για τις προπονήσεις: “Ακόμα οι προπονήσεις δεν έχουν φτάσει σε τρελό ρυθμό. Ο κόουτς προχωράει βήμα, βήμα την προετοιμασία και μας μεταδίδει σταδιακά αυτά που ζητάει από εμάς”.

Για τo ενδιαφέρον των “μπλαουγκράνα”: “Όταν μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για σένα, αποτελεί μεγάλη τιμή. Όλα πήγαν καλά στις διαπραγματεύσεις, τώρα βρίσκομαι στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα σπουδαιότερα κλαμπ και αισθάνομαι υπερηφάνεια που θα φορέσω τη φανέλα της”

Ενώ, για τον…ντόρο που έγινε στη χώρα του: “Στη Φινλανδία έγινε μεγάλο θέμα η μεταγραφή μου ακριβώς λόγω της Μπαρτσελόνα. Όλοι τη γνωρίζουν και τη θαυμάζουν για την ποδοσφαιρική της ομάδα, τον Μέσι, τον Νεϊμάρ, αλλά φυσικά και για το μπασκετικό κλαμπ, τον Ναβάρο και τους άλλους παίκτες.

Σε αυτές τις πρώτες μέρες κατάλαβα πόσο σπουδαία οργάνωση διαθέτει ο σύλλογος και πως τίποτα δεν λείπει από εμάς σε ότι και να ζητήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…