Κεντρική Ασίστ Shadow Στα “δίχτυα” του FBI (pic)

Στα “δίχτυα” του FBI (pic)

mckenzie moore

mckenzie-mooreΟ Προμηθέας επισημοποίησε, πριν από λίγες ώρες, την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΜακΚένζι Μουρ. Πρόκειται για έναν 24χρονο Αμερικανό κόμπο γκαρντ, ο οποίος είχε εμπλακεί σε έρευνα του FBI!

Ναι, σωστά διαβάσατε. Ο νέος παίκτης των Πατρινών αποβλήθηκε, τον Δεκέμβριο του 2013, από το κολέγιο, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί. Ο Μουρ, πάντως, φαίνεται να τιμωρήθηκε εξαιτίας του γεγονότος πως έπαιζε χαρτιά (τζόγος) κατά τη διάρκεια των αθλητικών συναθροίσεων.

Το FBI, μάλιστα, διεξήγαγε τότε μια έρευνα, στην οποία φέρεται να εμπλεκόταν κι ο Μουρ. Ακολούθως, αποδείχθηκε πως ο Αμερικανός άσος, μαζί με δύο συμπαίκτες του εκείνη την εποχή, είχαν απορριφθεί από το κολεγιακό πρόγραμμα, λαμβάνοντας αναστολή ενός έτους.

Δεν υπήρχαν, βέβαια, ενδείξεις, οι οποίες να αποδείκνυαν την ενοχή τους. Όπως και να ‘χει, ο Μουρ έμεινε εκτός από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα τη σεζόν 2014-’15, χάνοντας -παράλληλα- την ευκαιρία συμμετοχής του στα ντραφτ.

Στο μεταξύ, ο παίκτης του Προμηθέα είχε κατηγορηθεί και για συμμετοχή σε “στήσιμο” παιχνιδιών, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά σοβαρό (και) στις ΗΠΑ και δη στα κολέγια. Βλέπετε, οι παίκτες (σ.σ.: των κολεγίων) δεν αμείβονται και, κατά συνέπεια, ποντάρουν στην ήττα της ομάδας τους σ’ ένα παιχνίδι, το οποίο χάνουν επίτηδες.

mckenzie-moor

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…