Κεντρική Διεθνή Σοβαρό “πλήγμα” για τη Νιγηρία

Σοβαρό “πλήγμα” για τη Νιγηρία

093015 NBA Portland Trail BlazersMM PI13.vresize.1200.675.high .32

al-farouq-aminuΗ Νιγηρία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αλ Φαρούκ Αμίνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική απουσία, καθότι ο 25χρονος φόργουορντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς αποτελεί το “Α” και το “Ω” της ομάδας.

Ο παίκτης, μολονότι έλαβε μέρος στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, δεν θα δώσει το “παρών” στο κορυφαίο αθλητικού ραντεβού, επικαλούμενος τα “συνεχή κι άλυτα οργανωτικά προβλήματα από την Ομοσπονδία της Νιγηρίας“.

Ο Αλ Φαρούκ Αμίνου, πάντως, τόνισε πως “εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ελπίζω να συμμετάσχω στο μέλλον στις υποχρεώσεις της ομάδας”.

Η Ομοσπονδία, από την πλευρά της, υποστήριξε πως το πρόβλημα ήταν η ασφάλισή του από το NBA. Όπως και να ‘χει, η Νιγηρία, η οποία έχει τοποθετηθεί στον δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, την Αργεντινή, τη Λιθουανία, τη Βραζιλία και την Κροατία, θα παραταχθεί χωρίς τον καλύτερό της παίκτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας

Έκανε το 2/2 ο Βόβορας με τη Νεπτούνας. Η Νεπτούνας έκανε το 2/2 με τον Γιώργο Βόβορα στον…