Κεντρική Basket League Άρης “Σημαντική περίοδος για το χτίσιμο μιας ομάδας”

“Σημαντική περίοδος για το χτίσιμο μιας ομάδας”

zaras-aris

Η προετοιμασία στο Πράβετς της Βουλγαρίας συνεχίζεται για τον Άρη με αμείωτους ρυθμούς. Ο Θόδωρος Ζάρας μίλησε για τα πρώτα του συμπεράσμα, τονίζοντας :

“Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ερχόμαστε στο Πράβετς, όμως αυτήν τη φορά θα το ζήσουμε πιο έντονα, αφού θα μείνουμε για διπλάσιο χρονικό διάστημα σε σχέση με πέρυσι. Από τις πρώτες μέρες της παρουσίας μας στο Πράβετς, φαίνεται πόσο σημαντική είναι για το “χτίσιμο” της ομάδας η περίοδος που θα μείνουμε εδώ.

Ξεκινώντας την προετοιμασία σε ένα μέρος μακριά από την καθημερινότητα της πόλης, είναι πιο εύκολο να δημιουργηθούν δεσμοί μεταξύ των παικτών, κάτι σημαντικό για την εξέλιξη μιας σεζόν” ανέφερε αρχικά ο παίκτης του “αυτοκράτορα” και πρόσθεσε.

Για το διπλό στόχο της παρουσίας του Άρη στη βουλγαρική πόλη, λέει:

“Στο διάστημα αυτό η ομάδα “μοντάρεται” εντός παρκέ και αφομοιώνει τα “θέλω” του προπονητή. Όμως πολύ σημαντικό είναι και το “δέσιμο” εκτός γηπέδου. Πιστεύω ότι για μία ακόμα χρονιά θα έχουμε πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, στοιχείο που παίζει μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας.”

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, τόνισε:

“Στην ομάδα έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες και περιμένουμε κι άλλους. Τα πρώτα “σημάδια” είναι ιδιαίτερα θετικά, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Τα παιδιά έχουν πολύ καλό χαρακτήρα και αγωνιστική ποιότητα, ένας συνδυασμός που θα βοηθήσει την ομάδα, αλλά και τους ίδιους να “δεθούν” ιδανικά μ’ αυτήν.”

Ενώ, για τους στόχους της νέας σεζόν:

“Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους. Οι ομάδες τώρα “χτίζονται” και δεν υπάρχει σαφής εικόνα, αφού ακόμα γίνονται μεταγραφικές κινήσεις. Αυτό που περιμένω προσωπικά είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως πέρυσι, όπως και μία πολύ ανταγωνιστική ευρωπαϊκή διοργάνωση, το νεοσύστατο Champions League.

Εμείς δεν παρεκκλίνουμε από τη λογική μας. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα και δουλεύουμε σκληρά. Η λογική “βήμα – βήμα” δε μας έχει προδώσει και μ’ αυτήν θα πορευτούμε.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Bεργίνης: “Εχω χαρίσει λεφτά άνω του 50% των οφειλομένων”

Ο Δημήτρης Βεργίνης “τοποθετήθηκε” επίσημα αναφορικά με το θέμα των οφειλομένω…