Κεντρική Ασίστ Shadow Παίζει μπασκετάκι ο Τσάπας

Παίζει μπασκετάκι ο Τσάπας

tsapas basketatki

tsapas-basketatki

Έχουμε δει προέδρους να παίζουν στις ομάδες τους. Έχουμε δει προέδρους προπονητές. Πρόεδρο, όμως, να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα από αυτήν που διοικεί δεν έχουμε ξαναδεί. Το έκανε ο Βαγγέλης Τσάπας! Ο “ισχυρός άνδρας” του Φάρου κάνει… διπλή προετοιμασία. Μία με την ομάδα τού Κερατσινίου και μία ως παίκτης!

Βλέπετε, στην αγωνιστική περίοδο που έπεται θα αγωνιστεί με την ομάδα των War Gamers, στην ανεξάρτητη ερασιτεχνική διοργάνωση Basketaki The League.

Οι War Gamers ανέβηκαν κατηγορία στο κεντρικό πρωτάθλημα, ενώ έφτασαν έως τον τελικό στο summer league. Φαίνεται -εκτός των άλλων- πως ο Βαγγέλης Τσάπας έχει τον τρόπο να πετυχαίνει, με όποια κι αν έρχεται σε επαφή.

Το Basketaki The League απαριθμεί περισσότερες από 150 ομάδων από μπασκετικές παρέες στις γειτονιές της Αθήνας (βετεράνοι και μη αθλητές) και αναμένεται να ξεκινήσει περίπου σε έναν μήνα την αγωνιστική δραστηριότητα, με τις ομάδες να μπαίνουν σιγά σιγά σε προετοιμασία.

Πληροφορίες που θέλουν τις περισσότερες των προετοιμασιών να γίνονται σε ταβέρνες κρίνονται ως αναληθείς.

Ο κ. Τσάπας αγωνίζεται στη θέση του πόιντ γκαρντ κι όπως λένε όσοι τον ξέρουν από παλιά, “το είχε“. Το μπάσκετ είναι σαν το ποδήλατο, δεν ξεχνιέται, όμως θα φανεί και στην πράξη πόσο καλά τα καταφέρνει. Μόνο μην παρασυρθεί και σε κανέναν αγώνα του Φάρου αρχίζει και φωνάζει στον Γιάννη Τζήμακόουτς βάλε με μέσα, είμαι έτοιμος“…

  • Στη φωτογραφία (επάνω δεξιά) είναι το σήμα της ομάδας.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…