Κεντρική Α1 ΑΕΚ Πάντα άξιος, Γιάννη

Πάντα άξιος, Γιάννη

Kalampokis-Kalabokis-AEKO Γιάννης Καλαμπόκης, πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από τα παρκέ και η διοίκηση της ΑΕΚ φρόντισε να τον ευχαριστήσει για τη διετή του προσφορά στην “Ένωση”, δίνοντας του παράλληλα ευχές για ότι καλύτερο στη συνέχεια.

Αναλυτικά:
“Αν ζούσε ο Αριστοτέλης, πνευματικό τέκνο της Ακαδημίας του Πλάτωνα, είναι βέβαιο, ότι θα προσκαλούσε τον Γιάννη Καλαμπόκη σε μία από τις επόμενες διδασκαλίες του θεωρώντας, ότι για την επιστήμη της ηθικής είχε βρει στο πρόσωπό του το (άξιο) πρότυπο για τους μαθητές του.

Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ είχε την ευλογημένη τύχη να συνδεθεί η τελευταία του χρονιά, ως αθλητής, με την «χάλκινη» διαδρομή της “Βασίλισσας”, που πάντως προσδοκά ακόμα ψηλότερα και έως εκεί, που επιβάλλει η Ιστορία της. Ο Γιάννης Καλαμπόκης για το αγωνιστικό ταλέντο του οποίου “μίλησαν” οι πράξεις του στα γήπεδα, και όχι κάποιες πομπώδεις δημοσιογραφικές αναφορές, εγκατέλειψε σήμερα (29/08) την ενεργό δράση.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την επί δύο θητείες προσφορά του στην “Ένωση”, αλλά κυρίως για τα μαθήματα συνέπειας και επαγγελματισμού, που παρέδωσε σε όλους, η ΑΕΚ B.C., από τη διοίκηση έως το αγωνιστικό Τμήμα, τον συγχαίρει, τον τιμά, και του εύχεται κάθε καλό στη συνέχεια της μπασκετικής του καριέρας. Διότι είναι νομοτελειακό να παραμείνει στο χώρο, όπου του έλαχε η μοίρα από την εποχή, που έγδερνε τα γόνατα ως νεαρός αθλητής της Παλατιανής. Το ελληνικό μπάσκετ τον έχει ανάγκη όσο ποτέ…

Πάντα άξιος, Γιάννη“.

 

 

Load More Related Articles
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

“Έδεσε” Μαυρογιάννη η Καρδίτσα

Η Καρδίτσα μετράει αντίστροφα προκειμένου να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σ…