Κεντρική NBA Ουέστμπρουκ τριετίας! (vids)

Ουέστμπρουκ τριετίας! (vids)

westbrook

westbrookΟι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επισημοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο. Οι συνολικές αποδοχές του, μάλιστα, θα ξεπεράσουν τα 85 εκατ. δολάρια.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος επελέγη στο Νο.4 του ντραφτ, το 2008, από τους Σιάτλ Σούπερ Σόνικς, μέτρησε 23.5 πόντους, 10.4 ασίστ (2ος καλύτερος σε τούτη τη λίστα), 7.8 ριμπάουντ και 2.4 κλεψίματα ανά παιχνίδι (80) κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Ο Ουέστμπρουκ θα είναι ο απόλυτος ηγέτης στην Οκλαχόμα, μετά τη μετακίνηση του Κέβιν Ντουράντ στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

“Είμαι ευγνώμων που επέκτεινα το συμβόλαιο με τους Θάντερ και θα συνεχίσω να παίζω με τη μοναδική ομάδα που έχω παίξει στο ΝΒΑ. Έχω αγαπήσει να είμαι μέρος της από τη στιγμή που επιλέχθηκα στο ντραφτ.

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που προχωρώ μαζί με όλο αυτό το γκρουπ παικτών και θα συνεχίσω να παίζω ενώπιον των καλύτερων φιλάθλων στον κόσμο”, υποστήριξε ο Αμερικανός σούπερ σταρ.

Στο μεταξύ, ο Ουέστμπρουκ έχει την επιλογή να μείνει ελεύθερος, το καλοκαίρι του 2018, προκειμένου να διεκδικήσει μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Άλωσαν τη Βοστώνη οι Χιτ

Με βροχή τριπόντων ισοφάρισαν τη σειρά οι Χιτ. Οι τρομεροί Μαϊάμι Χιτ των πολλών απουσιών,…