Κεντρική Basket League Άρης “Ομάδα εντός και εκτός παρκέ”

“Ομάδα εντός και εκτός παρκέ”

xanthopolos kavvadas

xanthopolos-kavvadasΣτη Βουλγαρία και το Πράβετς βρίσκεται ο Άρης που διανύει τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Ο “παλιός”, πλέον, Βασίλης Ξανθόπουλος, καταθέτει τις πρώτες σκέψεις του για την προετοιμασία και εξηγεί τη σημασία της παρουσίας της ομάδας στη βουλγαρική πόλη:

“Μπορεί να απέχουμε αρκετά από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως αυτό το δεκαήμερο είναι καθοριστικό για την εξέλιξη της αγωνιστικής περιόδου. Μια ομάδα πρέπει να είναι δεμένη εντός κι εκτός παρκέ και η παρουσία μας στο Πράβετς έχει αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Η ομάδα έχει κρατήσει έναν κορμό από πέρυσι, ενώ έκανε ποιοτικές προσθήκες το καλοκαίρι. Αυτός ο συνδυασμός είναι σημαντικός για μια καλή πορεία. Όμως εξίσου σημαντικό είναι να δεθούμε ως ομάδα, να ταιριάξουν οι παλιότεροι με τους καινούργιους παίκτες και να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής.

Από την άλλη, το καλό κλίμα είναι απαραίτητο και νομίζω ότι ήδη κινούμαστε σωστά προς αυτήν την κατεύθυνση. Για όλα τα παραπάνω θεωρώ ότι αυτό το διάστημα στο Πράβετς είναι σημαντικό. Και οφείλω να συμπληρώσω ότι πρόκειται για ένα καταπληκτικό μέρος, το οποίο μας εντυπωσίασε από πέρυσι που ήρθαμε για πρώτη φορά και το ίδιο έχει συμβεί με τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα” τόνισε αρχικά ο παίκτης του “αυτοκράτορα”.

Ενώ, για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης, πρόσθεσε:

“Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες “συνταγές”. Η σκληρή δουλειά και οι χαμηλοί τονοι μάς χαρακτηρίζουν. Θεωρώ ότι αυτά τα στοιχεία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καλή πορεία της περσινής σεζόν και πως αυτά θα είναι ο οδηγός μας και για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…