Κεντρική Διεθνή “Οι Γάλλοι με αγαπούν πολύ”

“Οι Γάλλοι με αγαπούν πολύ”

parker-france-serbia

Το Ολυμπιακό Τουρνουά του Ρίο ήταν η τελευταία μεγάλη διοργάνωση του Τόνι Πάρκερ μετά από 15 χρόνια παρουσίας με την εθνική Γαλλίας. Οι “τρικολόρ” δεν μπόρεσαν να προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, απέναντι στην Ισπανία κι έτσι το παιχνίδι με τους “φούριας ρόχας” ήταν το τελευταίο για τον 34χρονο παίκτη.

Ο Πάρκερ, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “L Equipe“, αναφέρθηκε στη μεγάλη του αγάπη για την εθνική, ελπίζοντας ο κόσμος να τον θυμάται για την προσφορά του με το εθνόσημο.

“Η αγάπη μου για την μπλε φανέλα είναι άφθαρτη. Γι’ αυτό πιστεύω πως οι Γάλλοι με αγαπούν τόσο πολύ. Θαυμάζουν το κίνητρό μου, την επιθυμία που έχω να κατακτήσω πράγματα με την εθνική. Δε θα είχα αποσυρθεί, αν δεν είχα κερδίσει αρκετά τρόπαια.

Είχα μια φλόγα μέσα μου, που γεννήθηκε από όταν ήμουν παιδί και είχα δώσει την υπόσχεση να φέρω τον πρώτο τίτλο στη Γαλλία. Αυτό κάνουν οι θρύλοι”, είπε ο Πάρκερ, που έχει κατακτήσει τέσσερα ευρωπαϊκά μετάλλια με τη Γαλλία: Δύο χάλκινα (2005 στη Σερβία, 2015 στη Γαλλία), ένα ασημένιο (2011 στη Λιθουανία) κι ένα χρυσό (2013 στη Σλοβενία)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…