Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ο Σαββίδης είναι ο σωτήρας του ΠΑΟΚ”

“Ο Σαββίδης είναι ο σωτήρας του ΠΑΟΚ”

galatsopoulosΣε πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, αναφέρθηκε στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και την πολύτιμη βοήθεια που έχει συνεισφέρει στο μπασκετικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη Συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο του φιλικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:
“Κληθήκαμε πριν από μία πενταετία να διαχειριστούμε τις τύχες μίας Ανωνύμου Εταιρίας που είχε χρέη μεγαλύτερα των 5 εκατομμυρίων και είχε ενταχθεί στο άρθρο 99. Μετά από πέντε χρόνια, μπορούμε σήμερα να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ σώθηκε στο θέμα του άρθρου 99, από το οποίο βγήκε πλέον. Τώρα, κοιτάμε με άλλο μάτι τη δημιουργία μίας νέας ομάδας, μίας νέας αρχής.

Μέλημά μας ήταν παράλληλα με αυτό να έχουμε μία καλή ομάδα, πάντα με βάση τα διαθέσιμα χρήματα και με βάση την κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα και έχει οδηγήσει στην μείωση των εσόδων. Μάλιστα, μέσα στην τελευταία τριετία βγήκαμε δύο φορές τρίτοι.

Όλα αυτά δεν έγιναν μόνα τους. Υπάρχει ένα όνομα από πίσω: αυτό του Ιβάν Σαββίδη. Σήμερα μπορούμε να λέμε με χαρά πως είναι ο σωτήρας του μπάσκετ, γιατί χάρη στην τεράστια βοήθειά του καταφέραμε αυτά που ανέφερα. Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της πενταετίας είναι πως η ΚΑΕ κατάφερε να έχει στο πλευρό της αυτό τον άνθρωπο. Είναι πάντα δίπλα μας, σε όλες τις υποχρεώσεις μας.

Κάνουμε μία νέα αρχή και μπορείτε να την δείτε στο γήπεδο, στα αποδυτήρια και παντού, όπου κυριαρχεί το ασπρόμαυρο. Το θέλαμε και το καταφέραμε, πάλι με την συνεισφορά του κυρίου Σαββίδη.

Έχουμε βάλει έναν στόχο: να επενδύσουμε στις υποδομές, που θα κάνουν τον κόσμο να αισθάνονται πιο όμορφα. Συνεχίζουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας που έχει 60 χορηγούς, οι οποίοι βοηθούν την προσπάθεια της ομάδας με χορηγίες χρημάτων ή ανταποδοτικές.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…