Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Ο Προμηθέας θα μπορεί να κοντραριστεί με όλους”

“Ο Προμηθέας θα μπορεί να κοντραριστεί με όλους”

sarikopoulos

sarikopoulos

Στην Εφημερίδα “Πελοπόννησος” μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Προμηθέα Πατρών, Ζήσης Σαρικόπουλος.

Αναλυτικά:
Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Τα πράγματα στον Προμηθέα είναι όπως τα είχα φανταστεί και ακόμη καλύτερα. Η ομάδα είναι οργανωμένη και όλοι οι παίκτες έχουμε όρεξη για σκληρή δουλειά. Το κλίμα είναι πολύ καλό”.

Συνεχίζοντας, ο Σαρικόπουλος πρόσθεσε σχετικά με τους στόχους των Πατρινών: “Η διοίκηση της ομάδας έχει δείξει και φέτος, αλλά και τα τελευταία χρόνια ότι θέλει να κάνει πολλά πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ. Με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό ο Προμηθέας είναι σε θέση να κοντραριστεί σταδιακά με τις μεγάλες ομάδες της Α1, ακόμη και με εκείνες που είναι επιπέδου Ευρωλίγκας, όσο περίεργο κι αν ακουστεί αυτό σε κάποιους”.

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, ανέφερε: “Προσωπικά θεωρώ ότι δεν θα είναι πιο αδύναμο σε σχέση με πέρσι. Υπάρχουν, όντως, κάποια προβλήματα σε ορισμένες ομάδες λόγω της οικονομικής κρίσης, όμως πιστεύω ότι οι σύλλογοι που θα αγωνιστούν τελικά στη μεγάλη κατηγορία θα προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ζητούμενο όλων στο ελληνικό μπάσκετ πρέπει να είναι η υγεία και αν αυτή η υγεία βρίσκεται στην επαρχία, τότε όλο το βάρος ας πέσει εκεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…