Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο Γιώργος Βαβέτσης στη “Βασίλισσα”

Ο Γιώργος Βαβέτσης στη “Βασίλισσα”

vavetsis

vavetsisΤη συμφωνία με τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Βαβέτση ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, για τη σεζόν 2016-2017.

Το νέο μέλος της ΑΕΚ, πέρυσι, ήταν στο επιτελείο της Λοκομοτίβ Κουμπάν, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στη ρωσική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “βασίλισσας” :
“Επέστρεψε στην αγκαλιά της ΑΕΚ ο Γιώργος Βαβέτσης.

Ο κορυφαίος εργοφυσιολόγος με τις διεθνείς συστάσεις αναλαμβάνει την εκγύμναση των παικτών της «Βασίλισσας». Στο πρόσφατο παρελθόν συνεργάστηκε με την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών της ΑΕΚ.

Μέχρι πρότινος αποτελούσε μέλος του επιτελείου της Λοκομοτίβ Κουμπάν και παλαιότερα της Ούνιξ Καζάν. Ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Εθνική Γεωργίας και στις 16/08 θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ενταχθεί ως επικεφαλής στον τομέα του, στο επιτελείο του Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Γιώργος Βαβέτσης είναι Kλινικός Εργοφυσιολόγος με Διδακτορικές (PhD) και Μετα-διδακτορικές σπουδές (Post-Doc) στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (Κλινική Εργοφυσιολογία – Βιοχημεία της Άσκησης). Επίσης, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Στατιστικής), ενώ είναι και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα Πετοσφαίριση – Φυσιοθεραπευτής. ‘Εχει εργαστεί και σε άλλους συλλόγους σε διάφορα αθλήματα.

Ειδικός σε προγράμματα Φυσικής Κατάστασης και ανάπτυξης Φυσικών Ικανοτήτων σε επαγγελματίες αθλητές. Μεγάλη εμπειρία στην επανένταξη των αθλητών στην ενεργό δράση, μετά από αποκατάσταση και αναλγησία. Εφαρμογή και ανάπτυξη προγραμμάτων προπόνησης για διάφορες ειδικότητες αθλητών. Προπονητής Φυσικής Κατάστασης σε υψηλού επιπέδου αθλητές σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα, σε περισσότερες από 25 ομάδες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου και Εθνικών Ομάδων (Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης). Ειδικός στην εφαρμογή και τον σχεδιασμό προγραμμάτων για την ανάπτυξη της δύναμης, ταχύτητας, επιδεξιότητας, ευλυγισίας, και όλων των παραμέτρων που τις απαρτίζουν.

Είναι ιδιοκτήτης και Επιστημονικός Σύμβουλος του πρότυπου κέντρου Αθλητικής Απόδοσης και Ευεξίας BIOFIT”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…