Κεντρική Ασίστ Περαστικός Ο Μπάμπης… αντικριστά!

Ο Μπάμπης… αντικριστά!

antikristo

antikristo

Να ‘μαστε πάλι εδώ καλόπαιδα. Ορισμένα από τα καλύτερα καφέ έχουν τα βόρεια προάστια κι ειδικά το καλοκαίρι είναι απόλαυση. Φεύγει όλος ο κόσμος προς τη θάλασσα κι εγώ πάω αντίθετα. Γιατί μπορεί να είμαι “Περαστικός“, αλλά βλάκας δεν είμαι, να πάω να στριμωχτώ στον σωρό.

Στα βόρεια προάστια, πέριξ του “Νίκος Γκάλης” (πονάει αυτό, δεν το γράφουν άλλοι, μόνο εμείς το γράφουμε) έχει ωραία καφέ, με καλό κόσμο και κυρίως με μπασκετικό κόσμο. Συζητούσαν τις προάλλες για την επιτροπή που φτιάχτηκε με πέντε μέλη της ΕΟΚ. Συγνώμη, λάθος. Τρεις της ΕΟΚ και δύο (τάχα μου) του ΕΣΑΚΕ.

Από τις έξι υποψηφιότητες πιο πολύ συζητήσουν γι’ αυτήν του Ηρακλείου. Ωραίο γήπεδο έχει η ομάδα, ωραίο ταξίδι είναι στο Ηράκλειο, ειδικά όταν ανοίξει ο καιρός. Έλεγαν πως το δικαιούται να είναι υποψήφιος. “Υποψήφιο” σκέφτηκα από μέσα μου, αλλά αμέσως ήρθε η εξήγηση. “Το αξίζει ο Μπάμπης. Τόσες διοργανώσεις έχει αναλάβει, τόσες φορές έχει… ξελασπώσει την Ομοσπονδία“.

Εδώ που τα λέμε, κάθε χρόνο να τελικός Κυπέλλου, να διοργάνωση Εθνικών ομάδων. Κι έχει ωραία ξενοδοχεία, πολυτελή, από αυτά που αρέσουν στους προύχοντες της Ομοσπονδίας, αλλά και φαγάδικα με ό,τι τραβά η ψυχή σου. Και κρέας, και ψάρι (που τρώει ο πρόεδρος και μαθαίνουν οι τριγύρω του, θέλοντας και μη).

Εγώ κι από τα βόρεια προάστια “Περαστικός” ήμουν. Όπως κι από το Κολωνάκι. Α, όταν βρίσκομαι στην πλατεία σταματάω πάντα για ένα καφεδάκι στο Da Capo. Μπορεί να λείπει ο Αναστόπουλος, αλλά η παρέα εκεί είναι. Όχι του “μουστάκια“, η μπασκετική παρέα. Αυτή που πήρε στα χέρια της τον ΕΣΑΚΕ.

Να δω τον Κωστή, αν ανεβεί το Ηράκλειο τι θα κάνει. Θα ονομάζει Cretan Kings το Ρέθυμνο, ή θα ξαναγίνει ΑΓΟΡ; Γιατί δεν μπορεί να έχουμε δύο “Cretan“. Κι αν ανεβεί το Ηράκλειο, θα προχωρήσει το μεγαλόπνοο σχέδιο για μισά παιχνίδια στη στρούγκα και μισά στα Αοράκια; Μπα, χλωμό το βλέπω.

Το χειρότερο είναι πως δεν μπορεί να πει κουβέντα, αφού πλέον είναι οι δικοί του στα πράγματα. Άρα, όλα καλά θα πάνε και με το καλό να έχουμε δύο ομάδες από την Κρήτη. Εγώ, αν και δεν είμαι στην επιτροπή, ψηφίζω Ηράκλειο με τα δύο χέρια. Για τον Μπάμπη και τα αντικριστά, ρε γαμώτο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/4)

Τα φώτα σε ΟΑΚΑ και Βιτόρια Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (1…