Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Νίκη από τον πρώτο αγώνα”

“Νίκη από τον πρώτο αγώνα”

Spanoulis

SpanoulisH προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκίνησε σήμερα, και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, με τον Γιώργο Πρίντεζη, έκαναν δηλώσεις σχετικά με τη νέα σεζόν.

Ο 34χρονος σούτινγκ γκαρντ, ανέφερε: “Συμπληρώσαμε την ομάδα με κάποια καινούρια άτομα. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και όλη ομάδα. Πάμε με πολύ σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Η χρονιά θα είναι δύσκολη. Οι Ολυμπιακός έχει υψηλές βλέψεις και μεγάλες απαιτήσεις. Να πάνε όλα καλά με υγεία και να παίξουμε ένα θεματικό και ουσιαστικό μπάσκετ”.

Για το ότι ο Ολυμπιακός είναι πλήρης από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας: “Είναι σπάνιο φαινόμενο να είμαστε όλοι μαζί από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Φέτος, δεν έχουμε περιθώρια να μονταριστεί η ομάδα και να είναι φορμαριστεί τα Χριστούγεννα. Πρέπει από το πρώτο παιχνίδι να παίρνει νίκες γιατί το κάθε ματς μετράει. Κάθε νίκη είναι σημαντική και η ήττα μία απώλεια. Να σχεδιάσουμε την προετοιμασία και να είμαστε πανέτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική”.

Για τον νέο μεταγραφικό απόκτημα, Έρικ Γκριν: “Ακούγονται τα καλύτερα για εκείνον. Από τον χαρακτήρα του μέχρι τις ικανότητές του μπασκετικά. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της”.

Για τη νέα Ευρωλίγκα: “Ό,τι ξέρετε, ξέρω. Είναι ένα καινούριο πρόγραμμα και από την πρώτη αγωνιστική θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όλοι βαδίζουμε στο άγνωστο φέτος και το προπονητικό τιμ. Θα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και σκοπός μας είναι να παίρνουμε νίκες. Πρέπει να προσαρμοστούμε διαφορετικά γιατί είναι μία νέα εμπειρία για όλους. Πιστεύω ότι θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα”.

Για τον ίδιο: “Ξεκουράστηκα σωματικά και πνευματικά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Ο Γιώργος Πρίντεζης από την πλευρά του, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στο πέλμα, λέγοντας:

“Είμαι πολύ καλά. Έκανα μια μαγνητική και βγήκε αρκετά καλή. Από τα τέλη Ιουλίου δεν πονάω και έχω δουλέψει πολύ. Δεν έκανα το πρόγραμμα που θα ήθελα, λόγω χρόνου, αλλά νιώθω καλά.

Είναι μια ακόμη πιο απαιτητική σεζόν, με περισσότερα και πιο δύσκολα παιχνίδια. Θεωρώ πως το επίπεδο της Ευρωλίγκας έχει ανέβει κι άλλο. Οι στόχοι του Ολυμπιακού παραμένουν υψηλοί, να είναι πρώτος στην Ελλάδα και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη. Οι προσθήκες ήταν λίγες και είναι σημαντικό ότι έχουμε έναν κορμό και δεν ξεκινάμε από το μηδέν”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…