Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Νέα μεγάλη συνεργασία

Νέα μεγάλη συνεργασία

panathinaikos-superfoodsΗ ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, έδωσε τα χέρια (και) με τη Superfoods (εταιρεία με μετοχική συμμετοχή του ομίλου Γιαννακόπουλου), το όνομα της οποίας θα πλαισιώνει αυτό του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι η SUPERFOODS, μια εταιρεία με πολυετή γνώση κι εμπειρία στις υπερτροφές και τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής, ενώνουν τις δυνάμεις τους κι ανακοινώνουν τη μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS (PANATHINAIKOS BC SUPERFOODS) για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η SUPERFOODS, στηρίζοντας το όραμα, τις αξίες και τη φιλοσοφία της ομάδας, γίνεται ένας από τους βασικούς αρωγούς της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS, συμβάλλοντας στην ενίσχυσή της, ενώ παράλληλα δημιουργείται μια καινοτόμα πλατφόρμα δράσεων, που προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσω του αθλητισμού κι η οποία θα πλαισιωθεί από πλήθος κοινών ενεργειών στο διάστημα της συνεργασίας τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS, Π. Τριαντόπουλος, δήλωσε: “Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τη SUPERFOODS στην οικογένεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Η SUPERFOODS ταυτίζεται με τη φιλοσοφία της ομάδας μας και πορεύεται στο πλευρό της στη νέα αυτή εποχή που διανύουμε, με σκοπό να αναδείξει τον αθλητισμό ως το ιδεώδες, που θα καλλιεργήσει στον σύγχρονο άνθρωπο έννοιες, όπως η τόλμη, η υγεία, το πάθος, η ευγενής άμιλλα”.

Η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας SUPERFOODS, Σ. Χασαπογλίδου, αναφερόμενη στη συνεργασία, επεσήμανε: “Είναι μεγάλη μας τιμή και προνόμιο η δυνατότητα να συνδεθεί το όνομα της SUPERFOODS με την πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα της τελευταίας 20ετίας, με διεθνή αναγνώριση και κύρος. Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS αποτελεί ομάδα πρότυπο, επάξια εκπρόσωπο του ελληνικού αθλητισμού και των ιδανικών που αυτός πρεσβεύει.

Η SUPERFOODS αποτελεί μια εταιρεία καινοτόμο, που προάγει την υγεία, την ποιότητα ζωής και τη δύναμη, που μπορεί να προσφέρει η φύση στον σύγχρονο άνθρωπο. Πρόκειται για μια συνεργασία, που φιλοδοξεί να συμβάλλει στην ενίσχυση και την προβολή των αξιών του Αθλητισμού, σε συνδυασμό με τον υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής”.

Η SUPERFOODS αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία, που εισήγαγε κι ανέδειξε στον χώρο του φαρμακείου τις υπερτροφές σαν κύριο συστατικό των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής. Οι υπερτροφές -ή αλλιώς superfoods- είναι οι αρχαιότεροι καρποί και φρούτα, που φυτρώνουν πάνω στον πλανήτη μας.

Έχουν υψηλή διατροφική αξία λόγω υψηλής συγκέντρωσης βιοενεργών συστατικών και συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και τη διατήρηση της υγείας. Η SUPERFOODS διαθέτει μια ευρεία γκάμα φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής με μοναδικά οφέλη, που καλύπτουν πραγματικές, καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Στόχος της εταιρείας είναι να προασπίσει την υγεία, την ευεξία και την ενδυνάμωση του ανθρώπινου οργανισμού. www.superfoods.gr“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Κάτας!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί κι επίσημα ο Όντεντ Κάτας. Οι πράσινοι εξέδωσαν ανακ…