Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Να παίξουμε ο ένας για τον άλλον”

“Να παίξουμε ο ένας για τον άλλον”

Nikos Arsenopoulos 1

Nikos ArsenopoulosΗ Εθνική Παίδων θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Φινλανδία (12/08, 15:00), στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο φιλοξενείται στο Ράντομ της Πολωνίας. Ο Νίκος Αρσενόπουλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, στάθηκε στην ομαδικότητα της “γαλανόλευκης“.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο 16χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού:

“Ο στόχος, που έχουμε θέσει ως ομάδα, είναι να φθάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά, όσο μπορούμε πιο ψηλά, αλλά και να βελτιωνόμαστε καθημερινά, αγώνα με τον αγώνα. Η δυνατή άμυνα είναι η βάση. Από εκεί θα ξεκινήσουν όλα.

Και μετά η ομαδικότητα στην επίθεση, οι συνεργασίες. Το γεγονός, επίσης, πως είμαστε “δεμένοι” μεταξύ μας! Θέλουμε να παίξουμε ο ένας για τον άλλον“, τόνισε ο Αρσενόπουλος.

Όσον αφορά, δε, στον όμιλο της Εθνικής (Φινλανδία, Σερβία, Εσθονία): “Έχουμε μελετήσει τους αντιπάλους μας, ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίσουμε, όπως γνωρίζουμε και πως είναι πολύ καλές ομάδες κι οι τρεις. Με αυτήν τη σκέψη θα μπούμε στο γήπεδο.

Μια νίκη στην πρεμιέρα θα είναι σημαντική για εμάς, καθώς εκτός των δύο βαθμών της νίκης, θα μας δώσει αρκετή αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…