Κεντρική Διεθνή “Μόνο ένας στόχος: οι νίκες” (vid)

“Μόνο ένας στόχος: οι νίκες” (vid)

Tyrese Rice barcelona

Tyrese-Rice-barcelonaΟ νέος παίκτης των “μπλαουγκράνα”, Ταϊρίς Ράις, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Euroleague, αποκάλυψε τους λόγους της απόφασής του να υπογράψει με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη συνέχεια της καριέρας του:

“Ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα και την οικογένειά μου. Ήθελα ένα νέο περιβάλλον, όπου μπορώ να έχω τα παιδιά μου μαζί. Το να έρχομαι σε μία τέτοια ομάδα με μεγάλη ιστορία και τεράστιες φιλοδοξίες αποτελεί ένα βήμα προς τα μπρος για μένα. Όταν είσαι ανταγωνιστικός, θέλεις να παίζεις πάντα στο υψηλότερο παιχνίδι. Θες πάντα να είσαι στη μεγάλη σκηνή” ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός.

Ενώ στην συνέχεια, σχετικά με το τι θα προσφέρει, αλλά και για τους στόχους της ομάδας, τόνισε: “Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν διάφορα πράγματα και εγώ θα προσπαθήσουν να λειτουργήσει ηγετικά, κρατώντας τους συμπαίκτες μου μαζί. Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο. Ο κόσμος εδώ θέλει να κερδίσουμε και το ίδιο θέλουμε και εμείς. Αυτό πρέπει να κάνουμε εκεί έξω.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…