Κεντρική Basket League Άρης Μείον τρεις (pics)

Μείον τρεις (pics)

a4

aris-voulgaria-proetoimasiaΟ Άρης συμπλήρωσε έξι ημέρες προπονήσεων στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Δημήτρης Πρίφτης, δε, είχε τρεις απουσίες κατά τη διάρκεια της σημερινής (31/08) ημέρας, η οποία περιελάμβανε διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα).

Βλέπετε, ο Μάικλ Τζένκινς εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο Θοδωρής Ζάρας αισθάνεται ενοχλήσεις στο μετατάρσιο, ενώ ο Διονύσης Τάταρης στον λαγονοψοΐτη.

Σε ό,τι αφορά το απογευματινό πρόγραμμα, πέρα από τις ασκήσεις στο παρκέ, οι Θεσσαλονικείς έδωσαν έμφαση (και) στη φυσική κατάσταση, καθότι έτρεξαν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου του Πράβετς κι έκαναν βάρη. Αύριο (01/09), δε, ο Άρης θα πραγματοποιήσει μία προπόνηση, το απόγευμα.

Ενσωματώνεται ο Μπάκνερ

Ο Έρικ Μπάκνερ, η άδεια του οποίου έχει ολοκληρωθεί, θα φθάσει, το μεσημέρι της Πέμπτης (01/09), στη Σόφια και στη συνέχεια θα ταξιδέψει οδικώς για το Πράβετς, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των “κίτρινων“.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Την Πέμπτη (01/09), αναμένεται στη Βουλγαρία ο Έρικ Μπάκνερ. O Αμερικανός σέντερ του Άρη θα αφιχθεί, το μεσημέρι, στη Σόφια κι από εκεί θα ταξιδέψει οδικώς για το Πράβετς, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας μας”.

Δείτε τις φωτογραφίες από την έκτη ημέρα της προετοιμασίας

day6-2

day6-4

day6-5

day6-10

day6-12

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…