Κεντρική Basket League ΑΕΚ Με “οικοδεσπότη” τον Ζντοβτς (pic)

Με “οικοδεσπότη” τον Ζντοβτς (pic)

aek

aek Στη Σλοβενία προκειμένου να ξεκινήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας της έφτασε η ΑΕΚ και εκεί τους υποδέχτηκε ο προπονητής της “βασίλισσας” Γιούρι Ζντοβτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ένα γνώριμό τους συνάντησαν για «οικοδεσπότη» οι παλαιοί και νέοι παίκτες της «Βασίλισσας» στο Kranjska Gora.

Ο Γιούρι Ζντοβτς – ιδιαιτέρως ευδιάθετος –  ήταν εκείνος, που τους υποδέχτηκε κατά τις 15:30, στο «κατώφλι» του ξενοδοχείου, όπου διαμένει η αποστολή στο σλοβενικό θέρετρο. Όσο για τον… Σάσα Ομπράντοβιτς, που «συμπεριλήφθηκε» στο «κάδρο» της υποδοχής (βλέπε φωτό); Τυχαίο γεγονός. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων τέτοιες ώρες.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από ένα όμορφο ταξίδι, έτσι όπως αποδείχθηκε, κι αφού το πούλμαν «διέσχισε» τρεις χώρες (Ιταλία, Αυστρία, Σλοβενία) μέχρι να φτάσει στον προορισμό του, ξεκουράζονται για λίγο, καθώς στις 19:00 έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση στο κοντινό κλειστό της περιοχής.

Ο προπονητής της ΑΕΚ χαιρέτησε έναν προς έναν τους παίκτες του. Είχε πολύωρη συνομιλία με τους συνεργάτες του και τον νέο εργοφυσιολόγο της «Βασίλισσας», Γιώργο Βαβέτση, κι όλοι μαζί «κατέγραφαν» τις τελευταίες «πινελιές» του «καμβά» της προετοιμασίας. Κατόπιν παρέλαβε την καινούρια του εμφάνιση διά χειρός των φροντιστών της ομάδας Γιώργου Σταθόπουλου και Μάριου Ντολάκου και ετοιμάζεται για τα δύσκολα, που έρχονται…

Καλή (αγωνιστική) χρονιά, «Βασίλισσα».

aek-slovenia

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…