Κεντρική Basket League Κύμη “Κλείνει” Γουντς

“Κλείνει” Γουντς

woods apollon kavala

woods-apollon-kavalaΗ Κύμη συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν, κατά την οποία θα αγωνισθεί στα “μεγάλα σαλόνια”. Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Τόνι Γουντς.

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε ικανοποιητικό στάδιο. Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ (2.11μ.), έτσι, πρόκειται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να υπογράψει στους νεοφώτιστους.

Η Κύμη, πάντως, σε περίπτωση που “χαλάσει” τούτη η μεταγραφή, έχει ως εναλλακτικό πλάνο την απόκτηση του Τζόρνταν Μόργκαν.

Όσον αφορά στον Γουντς, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κηφισιά (2013-’14), στη Ροβινάρι (2014), στον Πανιώνιο (2014-’15), στον ΑΠΟΕΛ (2015) και στον Απόλλωνα (2015-’16).

Ο Αμερικανός άσος, σε 24 αναμετρήσεις με τους Πατρινούς κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, μέτρησε 8.5 πόντους, 6 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ, 0.2 κλεψίματα, 0.4 τάπες και 1.2 λάθη κατά μέσο όρο.

Η ομάδα της Εύβοιας, δε, μόλις ολοκληρώσει την ενίσχυσή της στη θέση “5“, θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη περιφερειακού παίκτη. Ο Δημήτρης Σταμάτης, τέλος, συμφώνησε σε όλα με την Κύμη κι είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…