Κεντρική Basket League Άρης “Κιτρινόμαυρος” ο Μπάκνερ

“Κιτρινόμαυρος” ο Μπάκνερ

test

buckner-arisΟ Έρικ Μπάκνερ θα είναι στο εξής κάτοικος Θεσσαλονίκης, καθότι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, ο οποίος επισημοποίησε τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ (2.08μ.) είναι ιδιαίτερα δυνατός, αλτικός κι αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στη θέση “5“, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Τζαμέλ Χάγκινς.

Ο Μπάκνερ, ο οποίος είναι αποτελεσματικός τόσο στο pick & roll, όσο και στο παιχνίδι με πλάτη, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Τουρκ Τέλεκομ (2015-’16), μετρώντας 10.3 πόντους και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αποφοίτησε, δε, από το Τζόρτζια Στέιτ (2012) κι έκτοτε έπαιζε στην Τουρκία.

Η ανακοίνωση:

“H ΑΡΗΣ ΚΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Eric Buckner. Ο Αμερικανός σέντερ (26/04/1990, 2.08μ.) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

O Buckner είναι απόφοιτος του Georgia State και πτυχιούχος στην κοινωνιολογία. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Usak Üniversitesi (2η κατηγορία Τουρκίας), συνέχισε στις İstanbul BB, Uşak Sportif και την τελευταία χρόνια αγωνίσθηκε στην Türk Telekom“.

Τα στατιστικά του

buckner-stats

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…