Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Καλωσόρισε τον Καμπερίδη

Καλωσόρισε τον Καμπερίδη

kamperidis greece serbia kriti14

kamperidis-greece-serbia-kriti14Το Ρέθυμνο καλωσόρισε εκ νέου στις τάξεις του τον Μιχάλη Καμπερίδη, ο οποίος δόθηκε -για δεύτερη συνεχή χρονιά- δανεικός στους Κρητικούς. Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ ανήκει στην ΑΕΚ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2018.

Ο Καμπερίδης στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Βλέπετε, ο Έλληνας άσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού τον Οκτώβριο κι έχασε το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Πλέον, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, επιθυμεί να επιστρέψει δριμύτερος και να αποτελέσει σημαντικό “γρανάζι” στη “μηχανή” του Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση των Κρητικών:

“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει τον εκ νέου δανεισμό του καλαθοσφαιριστή, Μιχάλη Καμπερίδη, από την ΑΕΚ, για ένα χρόνο.

Καλωσορίζουμε ξανά τον Μιχάλη Καμπερίδη στην οικογένειά μας, ο οποίος, ύστερα από έναν άτυχο τραυματισμό κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, επιστρέφει ακόμα πιο δυνατός στα παρκέ, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας τη φετινή χρονιά, στα γήπεδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ

Ο Καμπερίδης είναι 22 ετών (γεν. 24/4/1994), έχει ύψος 2.05μ. κι αγωνίζεται ως φόργουορντ. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2012, με τα χρώματα του Φιλαθλητικού, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια.

Το 2014 μετεγγράφηκε στην ΑΕΚ, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 δόθηκε δανεικός στην ισπανική Ουέσκα. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στην Κρήτη, όπου δόθηκε δανεικός στο Ρέθυμνο Cretan Kings, αλλά ένας τραυματισμός στις 17 Οκτωβρίου και μόλις στη 2η αγωνιστική, κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, του στέρησε τη συμμετοχή του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σε εθνικό επίπεδο υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελπίδων και Νέων“.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…