Κεντρική Διεθνή Υποκλίθηκε στον Τεόντοσιτς

Υποκλίθηκε στον Τεόντοσιτς

teodosic-australia-serbiaΟι ΗΠΑ θα διεκδικήσουν το 15ο -και τρίτο σερί- χρυσό μετάλλιό τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ομάδα του Μάικ Σιζέφσκι θα αντιμετωπίσει, αύριο (21/08, 21:45, ΕΡΤ1, OTESport1HD), τη Σερβία στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά του Ρίο. Στο μεταξύ, ο “Coach K” υποκλίθηκε στο ταλέντο του Μίλος Τεόντοσιτς.

“Στον αγώνα της πρώτης φάσης, έφτασαν μια “ανάσα” από το να μας κερδίσουν και, συνεπώς, τους σεβόμαστε. Ξέρουμε πόσο καλοί είναι. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κάνει εξαιρετική δουλειά.

Πασάρουν πολύ καλά κι είναι μια αξιοθαύμαστη αμυντικά ομάδα, όπως έδειξαν και κόντρα στην Αυστραλία. Επίσης, ηγούνται από έναν εκ των κορυφαίων όλων των εποχών παγκοσμίως, τον Τεόντοσιτς. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για εμάς”, τόνισε ο 69χρονος τεχνικός των Αμερικανών.

Προσέθεσε, δε, ότι: “Κάποιες φορές, έχουμε πρόβλημα στο να διαχειρισθούμε το παιχνίδι. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση κι όχι κάπου άλλου. Επιπλέον, θα παίξει ρόλο και πώς θα τους αντιμετωπίσουμε στην άμυνα.

Σκόραραν 91 πόντους στον πρώτο αγώνα. Θέλουμε μια εμφάνιση χρυσού μεταλλίου. Ελπίζουμε αυτή να είναι η καλύτερή μας εμφάνιση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…