Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Ιατρικές εξετάσεις κι έναρξη σεζόν

Ιατρικές εξετάσεις κι έναρξη σεζόν

apollonas

apollonas

“Ξεκινάμε την προσπάθειά μας για την καινούργια σεζόν με πολλή διάθεση και φιλοδοξία να χτίσουμε μια ομάδα που θα αντιπροσωπεύει τις αρχές και τα πιστεύω μας εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να καταφέρουμε να αποκτήσουμε χημεία το δυνατόν συντομότερο κι αφού ολοκληρωθεί το ρόστερ μας να έχουμε μια πρώτη εικόνα για τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας μέσα στο παρκέ και όχι στη θεωρία”, τόνισε αρχικά ο Κώστας Μέξας.

Όσον αφορά στο ρόστερ της ομάδας, είπε: “Ευελπιστούμε μέσα στις επόμενες ημέρες να τελειώσει το θέμα με τις τελευταίες δύο προσθήκες, ώστε να έχουμε τον απαραίτητο χρόνο προετοιμασίας όλοι μαζί. Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία τόσο στη δική μας ομάδα όσο και στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος”.

Ο Κώστας Μέξας έχει ήδη έτοιμο το πλάνο της προετοιμασίας και των φιλικών αναμετρήσεων που θα δοθούν μέσα στο Σεπτέμβριο και προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι οι παίκτες να περάσουν από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Φέτος, οι διοικούντες την ΚΑΕ ήρθαν σε συμφωνία με τους υπεύθυνους του διαγνωστικού κέντρου “Ασκληπιείον Vita“.

Με ανακοίνωσή της: “Η διοίκηση του Απόλλωνα Carna θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τους υπεύθυνους του διαγνωστικού κέντρου “Ασκληπιείον Vita”, αλλά και την ιατρική ομάδα του κέντρου, για την έγκαιρη, έγκυρη και γρήγορη εξυπηρέτηση των παικτών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…