Κεντρική Διεθνή Γράφουν ιστορία!

Γράφουν ιστορία!

navarro gasol

navarro-gasolΗ Ισπανία δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθότι γνώρισε την ήττα από την Κροατία. Οι Κάρλος Ναβάρο και Πάου Γκασόλ, πάντως, έγραψαν (και θα εξακολουθήσουν να γράφουν) ιστορία!

Ο “Λα Μπόμπα” αγωνίσθηκε για 11:35″ απέναντι στη “χρβάτσκα“, καταγράφοντας την πέμπτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακά τουρνουά. Ο 36χρονος γκαρντ της Μπαρτσελόνα ήταν παρών στο Σίδνεϊ (2000), στην Αθήνα (2004), στο Πεκίνο (2008) και στο Λονδίνο (2012).

Έγινε μέλος, λοιπόν, ενός πολύ μικρού κλαμπ, στο οποίο συναντάμε τους Τεόφιλο Κρουζ (Πουέρτο Ρίκο), Όσκαρ Σμιντ (Βραζιλία) κι Άντριου Γκέιζ (Αυστραλία).

Τέταρτος σκόρερ στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο κουμπάρος του Ναβάρο, Γκασόλ, είναι πια τέταρτος σκόρερ στην ιστορία των Ολυμπιακών τουρνουά. Ο 36χρονος φόργουορντ/σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς σημείωσε 26 πόντους σε βάρος της Κροατίας, έφθασε τους 493 και ξεπέρασε τον Σεργκέι Μπέλοβ (475).

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Όσκαρ Σμιντ (1008), με τους Άντριου Γκέιζ (789) και Βλάντιμιρ Μάρκες (537) να τον ακολουθούν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…