Κεντρική Basket League Άρης Έπιασε δουλειά (pics)

Έπιασε δουλειά (pics)

day1 11

aris-voulgaris-proetoimasiaΗ αποστολή του Άρη έφθασε, σήμερα (26/08) το μεσημέρι, στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Οι “κίτρινοι“, δίχως να χάσουν πολύτιμο χρόνο, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνησή τους κατά τη διάρκεια του απογεύματος.

Το ομαδικό πρόγραμμα έγινε στην έδρα της Λουκόιλ Ακαντέμικ, με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει 16 παίκτες στη διάθεσή του. Το αυριανό (27/08) μενού, δε, περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για τους Θεσσαλονικείς.

Υπόθεση Σανικίτζεsanikidze

Ο Άρης κινείται για την απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ, προκειμένου να προστεθεί το τελευταίο κομμάτι στο “παζλ” του ρόστερ. Οι “κίτρινοι” ήταν έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μία εξαιρετικά σημαντική μεταγραφή. Ο λόγος για τον Βίκτορ Σανικίτζε, ο οποίος –σύμφωνα με το “Sportando“- δεν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Βίκτορ Σανικίτζε δεν θα υπογράψει στον Άρη, όπως μας είπε ο ατζέντης του”, ανέφερε η ιταλική ιστοσελίδα.

Πλέον, αναμένεται να δούμε κατά πόσο ευσταθεί τούτο το “τιτίβισμα“. Σε περίπτωση, πάντως, που δεν ολοκληρωθεί η εν λόγω συμφωνία, ο Δημήτρης Πρίφτης θα στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις, για να “κλείσει” το ρόστερ.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση του Άρη

day1-3

day1-4

day1-5

day1-6

day1-7

day1-8

day1-10

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…