Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Έκανε 9.110 χλμ για τον ΠΑΟΚ!

Έκανε 9.110 χλμ για τον ΠΑΟΚ!

prelevic diarkeias

prelevic-diarkeiasΗ αγάπη του για τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και την αποδεικνύει κάθε χρόνο. Ο Στάθης Αυγουστινιάτος (περί ου ο λόγος) ζει μόνιμα στο Χιούστον, ήτοι 9.110 χλμ μακριά από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, εξασφάλισε για μία ακόμα σεζόν το εισιτήριο διαρκείας του.

Τούτη τη φορά, μάλιστα, το παρέλαβε δια ζώσης από τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ:

“Τι κι αν ζει μόνιμα από το 1988 στις ΗΠΑ. Τι κι αν δεν έχει σχεδόν ποτέ τη δυνατότητα να δει από κοντά την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ούτε το γεγονός ότι μένει, πλέον, στο Χιούστον, σε απόσταση 9.110 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη, στάθηκε εμπόδιο για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.

Και σήμερα, όπως κάνει κάθε χρόνο, πήρε το διαρκείας του κι αυτή τη φορά με επίσκεψη στο PAOK Sports Arena και δύο ιδιαίτερες συναντήσεις.

Ο Στάθης Αυγουστινιάτος έφυγε από τη Θεσσαλονίκη το 1988, για να σπουδάσει στο ΜΙΤ! Ήταν τακτικός στο Αλεξάνδρειο, πρόλαβε να δει μεγάλες στιγμές από κοντά, όπως ο αλήστου μνήμης τελικός του 1984, αλλά δεν πρόλαβε να δει από κοντά τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

paok-diarkeias

Έφυγε προτού αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Πρέλεβιτς, τον οποίο, όμως, συνάντησε σήμερα και θυμήθηκε ότι για πρώτη φορά τον είχε παρακολουθήσει από κοντά σε εκείνο το φοβερό παιχνίδι ΠΑΟΚ – Άρης, που κρίθηκε με το τρίποντο του “τίγρη” από το κέντρο του γηπέδου.

Ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε“, σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, λίγο πριν την αναμνηστική φωτογραφία.

Προτού αποχωρήσει από το “Παλατάκι“, μαζί με τον επίσης μόνιμο κάτοχο διαρκείας, Γιώργο Γαλάνη, ο κ. Αυγουστινιάτος συναντήθηκε και με τον Απόλλωνα Τσόχλα, που μόλις είχε ολοκληρώσει το καθημερινό ατομικό του πρόγραμμα, αλλά και τους συνεργάτες του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελή Μπούτσκο, Κώστα Χαραλαμπίδη και Μπάμπη Καραΐσκο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…