Κεντρική Διεθνή “Εύκολη απόφαση για μένα η Βαλένθια”

“Εύκολη απόφαση για μένα η Βαλένθια”

Jankovic Panathinaikos

Jankovic-PanathinaikosΓια την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Βαλένθια μίλησε στην ιστοσελίδα της ισπανικής ομάδας ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, τονίζοντας πως για τον ίδιο ήταν εύκολη η απόφαση ώστε να υπογράψει.

“Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ εύκολη απόφαση για μένα. Ο τρόπος που με προσέγγισε ο κόουτς και ο Τσέτσου Μουλέρο (αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια) και ο τρόπος που μου εξήγησαν ότι με χρειάζονται στην ομάδα και ότι πιστεύουν ότι θα βοηθήσω την ομάδα με έπεισαν.

Έχω ξεκάθαρη εικόνα του εαυτού μου στην ομάδα και πιστεύω ότι θα ταιριάξω στην ομάδα που χτίζουν. Η Βαλένθια είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ισπανία και τη σέβονται στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στην ομάδα, η απόφαση ήταν εύκολη.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στη liga endesa. Στην καλύτερη λίγκα της Ευρώπης. Το ξέρω ότι δεν θα είναι το ίδιο με την Α1, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστώ εύκολα στον τρόπο παιχνιδιού της Βαλένθια. Και ανυπομονώ να παίξω γι’ αυτή.

Μπορώ να βοηθήσω τη Βαλένθια με διάφορους τρόπους. Κυρίως θέλω να φέρω ενέργεια στην ομάδα. Έχω προσέξει ότι υπάρχει ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στους παίκτες και την εξέδρα κι ελπίζω να γίνω κι αυτό ένα με αυτούς”, δήλωσε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…