Κεντρική Ελλάδα “Έχει ληφθεί η απόφαση της Ομοσπονδίας”

“Έχει ληφθεί η απόφαση της Ομοσπονδίας”

kats

katsikaris-hellas-croatia

Σε συνέντευξή του, ο Φώτης Κατσικάρης τόνισε πως η απόφαση της Ομοσπονδίας σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας έχει ήδη ληφθεί, χωρίς ωστόσο να προβεί σε περισσότερες αποκαλύψεις

Αναλυτικά:
“H απόφαση της ομοσπονδίας έχει ήδη ληφθεί, αλλά πριν την επίσημη ανακοίνωση δεν μπορώ να πω κάτι”, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, σχολίασε τα προηγούμενα τουρνουά της επίσημης αγαπημένης: “Στα νοκ άουτ παιχνίδια κρίνονται όλα σε ένα ματς και όλα μπορούν να συμβούν. Κάθε φορά χάναμε από τους νικητές του τουρνουά ή τουλάχιστον τους φιναλίστ. Μας έλειψε κάθε φορά λίγη τύχη.

Στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου χάσαμε από τη Σερβία που έφτασε στον τελικό με τις ΗΠΑ, το 2015 χάσαμε στα προημιτελικά από την Ισπανία που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ και φέτος ήταν η πιο δύσκολη αποστολή. Σπανούλης και Ζήσης αποσύρθηκαν, ενώ ο Σλούκας και ο Πρίντεζης ήταν τραυματίες. Έτσι είχαμε έξι νέα πρόσωπα στην Εθνική και χρειαζόταν χρόνος που δεν τον είχαμε. Η Κροατία έκανε ένα πολύ καλό ματς και μας απέκλεισε”.

Παράλληλα, ο Φώτης Κατσικάρης αναφέρθηκε στην νέα του ομάδα, λέγοντας: “Μετά την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου ο στόχος είναι η επιστροφή στην Euroleague και ελπίζω να τα καταφέρουμε του χρόνου. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει είτε να κατακτήσουμε το EuroCup που έχει γίνει πιο ανταγωνιστικό μετά τη μείωση των ομάδων της Euroleague, είτε να φτάσουμε στον τελικό της VTB League”.

Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε πως θα μείνει στη Ρωσία μόνος του, χωρίς την οικογένειά του: “Η οικογένειά μου θα μείνει στην Ισπανία. Ο γιος μου πηγαίνει στο σχολείο και η κόρη μου στο πανεπιστήμιο. Είναι η πρώτη φορά που θα μείνω μακριά από την οικογένειά μου. Είναι άσχημο, αλλά έτσι είναι οι συνθήκες. Ίσως είναι και για καλό, καθώς έτσι θα μπορώ να αφοσιωθώ περισσότερο στη δουλειά μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…