Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Χαρούμενος που επιστρέφω”

“Χαρούμενος που επιστρέφω”

Chrisikopoulos Xrisikopoulos PAOK

Chrisikopoulos-Xrisikopoulos-PAOK

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του “δικεφάλου του Βορρά” δηλώνοντας έτοιμος να ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη που του έδειξε η ομάδα.

Αναλυτικά:
“Χαίρομαι ιδιαίτερα που έρχομαι και πάλι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Για μένα ο ΠΑΟΚ και με τον τρόπο που λειτουργεί είναι πάνω από όλα μία οικογένεια και ελπίζω να καταφέρουμε τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό που ξεκινήσαμε και αφήσαμε ουσιαστικά στη μέση, στην προηγούμενη παρουσία μου στην ομάδα», υποστήριξε αρχικά και αναφέρθηκε στο νέο πολυετές συμβόλαιο που υπέγραψε:

Το τετραετές συμβόλαιο που μου πρότεινε ο ΠΑΟΚ και το αποδέχθηκα με χαρά μεγαλώνει και τις ευθύνες μου απέναντι στην ομάδα, αλλά αυξάνει και το κίνητρό μου για να παίξω καλό μπάσκετ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Νομίζω ότι για μένα, αλλά και για όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα, πρέπει από εδώ και πέρα να μιλήσει η δουλειά. Έχουμε πολλά να κάνουμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε”.

Σχετικά με τις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχει από την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ, με την συμμετοχή της ομάδας σε Ελλάδα και Basketball Champions League, ο Λίνος Χρυσικόπουλος τόνισε: “Είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη να έχει μπροστά του μία γεμάτη χρονιά, με πολλά παιχνίδια και ειδικά η συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Θα έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλέψουμε, για να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και στις δυσκολίες που θα υπάρχουν και σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και στην φυσιολογική κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…