Κεντρική Διεθνή Αποθέωσε τον “Σάλε”

Αποθέωσε τον “Σάλε”

TMhr5s 7 Uq9RcUP DSzcg

teodosic-djordjevicΗ Σερβία προετοιμάζεται για τον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά του Ρίο, όπου θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ (21/08, 21:45, ΕΡΤ1, OTESport1HD). Στο μεταξύ, ο ηγέτης των “πλάβι“, Μίλος Τεόντοσιτς, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο 29χρονος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος μετρά 12.6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ κατά μέσο όρο στους Αγώνες, τόνισε πως ο “Σάλε” τον έχει βοηθήσει όσο λίγοι προπονητές στην καριέρα του.

“Είναι ένας από τους λίγους προπονητές που με έχουν βοηθήσει τόσο πολύ στην καριέρα μου. Μου δίνει την ελευθερία που χρειάζομαι. Έχουμε εξαιρετική σχέση και μια ξεχωριστή σύνδεση.

Είναι απίστευτος στο να σου δίνει κίνητρα. Στα μάτια του μπορείς να δεις τη δύναμη κι αυτό σε ωθεί κάθε δευτερόλεπτο που του μιλάς. Είναι μια απίστευτη ενέργεια”, υποστήριξε ο Τεόντοσιτς.

Όσον αφορά, δε, στην πορεία των “όρλοβι” στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο ταλαντούχος γκαρντ ανέφερε ότι: “Φανταζόσασταν πως η Αυστραλία θα πετύχει 14 πόντους σε ένα ημίχρονο; Πιθανότατα, όχι. Οι ΗΠΑ έχουν σίγουρα την καλύτερη ομάδα του τουρνουά, μια σπουδαία ομάδα με μεγάλα ονόματα.

Μπορώ να πω πως θα βγούμε στο παρκέ για να προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα δούμε αν αυτό θα είναι αρκετό. Το παιχνίδι μας με την Αυστραλία ήταν εξαιρετικό. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Το να σταματήσεις μια ομάδα, σαν την Αυστραλία, στους 14 πόντους στο ημίχρονο, είναι απίθανο. Θα έλεγα σχεδόν αδύνατον.

Το καταφέραμε. Ακόμα κι όταν χάναμε στη φάση των ομίλων, ήμουν χαρούμενος με το πώς παίζει η ομάδα. Παίζουμε καλά σε όλο το τουρνουά και δείχνουμε το ομαδικό πνεύμα και τον χαρακτήρα στο παιχνίδι μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…