Κεντρική Διεθνή Αποχώρησε από το Γιούροκαπ!

Αποχώρησε από το Γιούροκαπ!

pekovic proedros partizan

pekovic-proedros-partizanΗ Παρτιζάν ακολούθησε τον δρόμο της ΑΕΚ, καθότι επισημοποίησε την αποχώρησή της από το Γιούροκαπ! Ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Νίκολα Πέκοβιτς, έστειλε επιστολή στον Τζόρντι Μπερτομέου, εξηγώντας τους λόγους τούτης της απόφασης.

Οι “γκρομπάρι” βρίσκονταν σε αντίστοιχη θέση με αυτή της “Ένωσης“. Πιο συγκεκριμένα, η Παρτιζάν είχε δηλώσει συμμετοχή στο Γιούροκαπ, ωστόσο, η Ομοσπονδία της Σερβίας “μπλόκαρε” την έκδοση δελτίων για τους νέους παίκτες της.

“Η πρόθεσή μας ήταν να αγωνισθούμε απέναντι στους καλύτερους αντιπάλους και στόχος ήταν να έχουμε στο μέλλον την ευκαιρία να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα. Οι πρόσφατες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, που επηρέασαν τη Σερβία και την Ομοσπονδία, επηρέασαν και την ομάδα μας.

Ύστερα από μια σειρά συναντήσεων που έγιναν, η Παρτιζάν αντιμετωπίζει μια κατάσταση από την οποία δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ξεφύγουμε από το να αποσύρουμε τη συμμετοχή μας από το Γιούροκαπ“, αναφέρεται στην επιστολή των “γκρομπάρι” προς τον “ισχυρό άνδρα” της Ευρωλίγκας.

Προσθέτεται, δε, ότι: “Η αδυναμία να εκδώσουμε τα δελτία των νέων παικτών μας, μας έχει φέρει σε μια απελπιστική κατάσταση, όπου η μόνη λύση είναι να ακολουθήσουμε τις αποφάσεις της FIBA“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…