Κεντρική Basket League Άρης “Ανυπομονώ να παίξω”

“Ανυπομονώ να παίξω”

buckner

buckner

Ο Έρικ Μπάκνερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στους “κιτρινόμαυρους“, αλλά και για τον προσωπικό του… double double στόχο με την φανέλα του Αυτοκράτορα!

Αναλυτικά:
“Μίλησα με κάποιους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν για τον Άρη και μου είπαν μόνο όμορφα πράγματα για την ομάδα και για την Θεσσαλονίκη. Φυσικά μίλησα και με τον Jenkins, με τον οποίο ήμασταν πέρυσι συμπαίκτες στην TURK Telekom. Το γεγονός ότι ο Jenkins είχε ήδη υπογράψει στον Άρη έκανε ακόμη πιο εύκολη την απόφασή μου. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος άνθρωπος. Επίσης, έχω κάνει την έρευνά μου και στο youtube. Έχω δει βιντεάκια με τον κόσμο του Άρη και μοιάζει πραγματικά σπουδαίος. Έχει πάθος και αυτό είναι πολύ καλό”.

Και ο Αμερικανός σέντερ, συνέχισε: “Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω όσα περισσότερα νταμπλ νταμπλ μπορώ! Ο στόχος μου με την ομάδα είναι να κερδίζουμε πάντα… Σε κάθε ματς! Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να έχουμε πετύχει όλα όσα θέσουμε ως στόχους”.

Τέλος, δήλωσε πως θα είναι… πιστός στρατιώτης του προπονητή του Άρη, Δημήτρη Πρίφτη. “Έχω μιλήσει με τον κόουτς, αλλά δεν μου έχει πει συγκεκριμένα πιο είναι το πλάνο του για εμένα. Αυτό, όμως, έχει μικρή σημασία… Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον κόουτς Πρίφτη και είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητήσει στο παρκέ. Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω για εκείνον και για τον κόσμο του Άρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…