Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ανυπομονώ για ΟΑΚΑ και… Νικ”

“Ανυπομονώ για ΟΑΚΑ και… Νικ”

pat

pat

Ο Πατ Καλάθης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο… καυτό ΟΑΚΑ, στο πλευρό του αδελφού του, Νικ.

Αναλυτικά:
Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος και χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Είναι μία από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης με φανταστικούς οπαδούς. Ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στο ΟΑΚΑ και να παίξω με αυτή την καυτή ατμόσφαιρα”, δήλωσε αρχικά και συνέχισε: “Επίσης, περιμένω με ανυπομονησία να παίξω μαζί με τον αδερφό μου, τον Νικ, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να με βάζει στο κλίμα!”.

Ο Πατ είναι σίγουρος για την επιτυχία του “τριφυλλιού” την προσεχή αγωνιστική περίοδο: “Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια καλή χρονιά με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά με πολύ ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες!”, σημείωσε.

Κλείνοντας, υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της: “Υπόσχομαι πως από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ και ό,τι μου ζητηθεί από τον προπονητή μου προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της! Όσο κι αν παίζω, όπου κι αν παίζω, μοναδικό μου μέλημα είναι να βοηθάω όσο μπορώ! Ξέρω πόσο διψάνε οι οπαδοί για διάκριση, το ίδιο και εγώ, συνεπώς πάμε όλοι μαζί να παλέψουμε για να πετύχουμε!”, ανέφερε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…