Κεντρική Διεθνή Αλλαγή δεδομένων

Αλλαγή δεδομένων

kazlauskas lithuania pagkosmio

kazlauskas-lithuania-pagkosmioΟ Γιόνας Καζλάουσκας τόνισε, την περασμένη εβδομάδα, ότι αποχωρεί από τον πάγκο της Εθνικής Λιθουανίας. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, όμως, αναμένεται να συναντηθούν μαζί του, προκειμένου να τον μεταπείσουν.

“Το συμβόλαιό μου με την Ομοσπονδία ολοκληρώθηκε. Δεν ήταν μυστικό ότι η φετινή σεζόν ήταν η τελευταία μου ως πρώτου προπονητή στην Εθνική Ομάδα. Δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφασή μου.

Ήταν πραγματικά πολύ όμορφα χρόνια. Ζήσαμε μαζί όμορφες νίκες κι οδυνηρές ήττες. Είμαι πραγματικά χαρούμενος κι υπερήφανος για ό,τι πετύχαμε. Έρχεται η στιγμή που όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν”, είχε υποστηρίξει ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας.

Η λιθουανική Ομοσπονδία, πάντως, παρά την αποτυχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, είναι ικανοποιημένη από το έργο του 54χρονου προπονητή, επιθυμώντας την παραμονή του.

Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Μιντάουγκας Σπόκας, ανέφερε πως το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνει μες στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…