Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Καλό Παράδεισο, Κόουτς

ΑΕΚ: Καλό Παράδεισο, Κόουτς

aek dhmhtriou

aek dhmhtriouΣε μία ανακοίνωση -γεμάτη θλίψη- προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, για τον χαμό του μέχρι πρότινος βοηθού προπονητή, Νίκου Δημητρίου. Ενός ανθρώπου που έζησε για το μπάσκετ, που αγάπησε και υπηρέτησε με σεμνότητα το άθλημα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η οικογένεια της ΑΕΚ ήξερε… αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει. Έζησε μέχρι την τελευταία στιγμή τον Αγώνά του και συνειδητοποίησε ότι η γενναιότητα και η αξιοπρέπεια αποτελούν προσόντα, που σπανίζουν.

Ο Άνθρωπος, με το “Άλφα” Κεφαλαίο, Νίκος Δημητρίου έφυγε πρόωρα από τη ζωή, και σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στο “κιτρινόμαυροστρατόπεδο, αλλά κατά πως φαίνεται και στο σύνολο του ελληνικού μπάσκετ.

Ο “πρωταθληματικός” προπονητής μας, ο οποίος ανακάλυψε και εκπαίδευσε γενιές αθλητών, που σήμερα μεσουρανούν, έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Εργάστηκε σε δύο περιόδους στη “Βασίλισσα” και πανηγύρισε μαζί της διακρίσεις, με αποκορύφωμα τον πανελλήνιο τίτλο του 2003 στους Εφήβους, αλλά όντας στο πλευρό του επίσης “πρωταθληματικού” Ντράγκαν Σάκοτα συνέβαλε αποφασιστικά στην ενδυνάμωση της νέας ΑΕΚ με την επιστροφή της στα “μεγάλα σαλόνια“.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης.

Η ΑΕΚ B.C. και η Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ εκφράζουν τη βαθύτατη  θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Στεφάνι αποστέλλουν στο “στερνό αντίο” ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο Ντράγκαν Σάκοτα και η ΑΕΚ B.C., ενώ αντιπροσωπεία της “Βασίλισσας” θα δώσει το “παρών” στην εξόδιο ακολουθία…

Καλό Παράδεισο, Κόουτς“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…