Κεντρική Ασίστ Shadow “Ξέχωρα από κόκκινο, πράσινο, ή κίτρινο όλοι είμαστε ένα”

“Ξέχωρα από κόκκινο, πράσινο, ή κίτρινο όλοι είμαστε ένα”

printezis

Ιδιαίτερα χαρούμενος και ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση του LG Aegeanball Festival.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού δήλωσε υπερήφανος για τη Σύρο, και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν σε αυτό το εγχείρημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τουρνουά: “Πάντα είμαι υπερήφανος για το νησί μου. Πάντα μου αρέσει να βρίσκομαι στα ίδια μέρη, όσο κι αν μεγαλώνω. Το σημαντικό είναι να φέρνεις χαμόγελα. Αυτό μου αρέσει πιο πολύ. Ήταν ένα καταπληκτικό πενταήμερο και το χάρηκε και ο κόσμος αυτό. Το όραμα που είχα έπιασε ταβάνι. Είναι μία πολύ στέρεα βάση, αλλά δεν το έκανα μόνος μου. Τους ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν. Παίκτες, δήμος, αλλά και τον κόσμο. Του χρόνου να γίνει ακόμη καλύτερο”.

Για το ποιους ξεχώρισε: “Είναι μία γιορτή. Χάρηκα που το είδε ο κόσμος από κοντά και το έδειξε η τηλεόραση. Το σημαντικό είναι ότι ήρθαν και μεγάλοι παίκτες. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον, αλλά ξέρω ότι ήρθαν με την καρδιά τους”.

Για το αν θα έρθουν ξένοι στο επόμενο τουρνουά: “Όπως είπα και πριν η βάση μπήκε. Έγινε κάτι όμορφο. Ο κόσμος το αγκάλιασε και αυτό είναι ένα μήνυμα να το συνεχίσουμε. Γιατί το μπάσκετ και γενικά, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Ξέχωρα από κόκκινο, πράσινο, ή κίτρινο όλοι είμαστε ένα και πρέπει να παράγουμε σωστό αθλητισμό”.

Για τη νέα σεζόν: “Η σεζόν έκλεισε καλά. Αυτό ήταν ένα καλό break από τις διακοπές μας. Τώρα, ξεκινάει μία η καινούρια σεζόν, με καινούριους στόχους και σχέδια. Έχουμε κάποιες ημέρες να ξεκουραστούμε ακόμα, αλλά δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Και συνεχίζουμε. Να είμαστε υγιείς και να περνάμε καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Πόσο άσχετος είναι ο βλάκας

Όταν είσαι άσχετος με ένα αντικείμενο (και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ασχο…