Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ Βγήκε από το άρθρο 99, στοχεύει σε επενδυτή

Βγήκε από το άρθρο 99, στοχεύει σε επενδυτή

bane-prelevic-galatsopoulos

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ η οποία είχε χαρμόσυνα νέα. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ο “Δικέφαλος του Βορρά” βγήκε από το άρθρο 99, επιτυγχάνοντας την κάθαρση της ΚΑΕ. Πλέον, στόχος όλων είναι η έλευση ενός χρηματοδότη που θα οδηγήσει τους “ασπρόμαυρους” εκ νέου στην κορυφή.

Στο βήμα βρέθηκαν οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ενώ το “παρών” έδωσαν και ελάχιστοι μέτοχοι. Στην ΓΣ βρέθηκε το 71,4% των μετόχων, ενώ το κύριο θέμα συζήτησης ήταν το άρθρο 99. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πέτυχε να βγει από αυτό καθώς έχει εξοφλήσει το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεων της, εκτός από ορισμένα τυπικά θέματα που έχουν ρυθμιστεί όπως προβλέπεται από το νόμο.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ διατηρείται πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και υπογράμμισε ότι αποτελούν την μοναδική ομάδα χωρίς χρηματοδότη. Ακόμα, εστίασε στο άρθρο 99 το οποίο και αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν, ενώ υπογράμμισε ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα βοηθά όσο μπορεί. Φυσικά, έστειλε μήνυμα σε όποιον χρηματοδότη το επιθυμεί να γίνει μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ να το κάνει.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, είπε ότι η ΚΑΕ πέτυχε την κάθαρση και την εξυγίανσή της, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς χωρίς αυτόν δεν θα πετύχαιναν την έξοδο από το άρθρο 99.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ρίτας – Περιστέρι 88-106

Ονειρική πρεμιέρα στο Basketball Champions League έκανε το Περιστέρι. Η ομάδα των δυτικών …