Κεντρική Basket League Άρης Το “παλεύει” για Καββαδά, απαντάει ο ΜακΝίλ

Το “παλεύει” για Καββαδά, απαντάει ο ΜακΝίλ

kavvadas

kavvadas

Το μεταγραφικό κομμάτι στον Άρη μοιάζει να είναι κολλημένο, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ρίξει όλο το βάρος σε δύο κυρίως υποθέσεις που βρίσκονται, μάλιστα, σε εξέλιξη. Πρόκειται για την μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά και την ανανέωση του συμβολαίου του Τζέρελ ΜακΝίλ.

Όσον αφορά το πρώτο θέμα, ο μάνατζερ του αθλητή είχε νέα συζήτηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού (στον οποίο ανήκει ο Καββαδάς) και το “παλεύει” για την αποδέσμευσή του. Φυσικά, τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί με τις δύο πλευρές να έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν ούτως ώστε ο 24χρονος σέντερ να αποκτήσει την ελευθερία του.

Τόσο ο Δημήτρης Πρίφτης, που χειρίζεται όλο το μεταγραφικό κομμάτι κι ας βρίσκεται στο προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική, όσο και ο Νικόλαος Λάσκαρης ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις και αναμένουν τα επόμενα επεισόδια του σήριαλ που φαίνεται πως θα κρατήσει πολύ ακόμα.

Σχετικά με την υπόθεση παραμονής του Τζέρελ ΜακΝίλ, ο Αμερικανός έδωσε το λόγο του στους “κιτρινόμαυρους” ότι θα απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει έως το προσεχές σαββατοκύριακο και όλοι αναμένουν να “κλείσει” και αυτό το ζήτημα. Σας είχαμε ενημερώσει στο eBasket από τις 04/07 για την τελική πρόταση του Άρη στον Αμερικανό άσσο και όλα δείχνουν ότι το πολύ σε τρεις μέρες θα γνωρίζουμε την απόφασή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…