Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ

paok badge sima

paok-badge-sima

Ο ΠΑΟΚ την φετινή χρονιά είχε ξεκινήσει να συλλέγει όλα τα καπάκια που ανοίγονταν στο “Παλατάκι” για έναν ιερό σκοπό. Όσα περισσότερα μαζεύονταν τόσο μεγαλύτερη θα ήταν και η βοήθεια στο Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του νομού Πέλλας.

Συγκεκριμένα, στα άτομα της Πέλλας προσφέρθηκαν αναπηρικά αμαξίδια και άλλα ορθοπεδικά είδη, με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να αποφασίζει να συνεχίσει αυτήν του την δράση και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:
“Από τον περασμένο Οκτώβριο, με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο “Παλατάκι” μία προσπάθεια συλλογής σε πλαστικά καπάκια, ώστε κάθε πλαστικό μπουκάλι που ανοίγει στο γήπεδό μας, να έχει και μία ακόμη πολύ σημαντική χρήση, στην προσπάθεια ενίσχυσης των ιδιαίτερα ευαίσθητων ομάδων της κοινωνίας.

Κάθε πλαστικό καπάκι, από τα χιλιάδες που μαζεύτηκαν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, αποτελεί μία μικρή αλλά πολύ σημαντική βοήθεια στην συλλογή του συνολικού όγκου που απαιτείται για την κατασκευή ενός καροτσιού για άτομα με κινητικά προβλήματα. Πριν από μερικές ημέρες, περισσότερα από 100 κιλά πλαστικά καπάκια, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να γίνουν αναπηρικά αμαξίδια και άλλα ορθοπεδικά ήδη, παραδόθηκαν στο Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του νομού Πέλλας, την αξιέπαινη προσπάθεια του οποίου, στηρίζει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και στην νέα αγωνιστική περίοδο. Περιμετρικά του γηπέδου μας θα υπάρχουν σε όλΗ την διάρκεια της σεζόν 2016-17 ειδικοί κάδοι συλλογής πλαστικών καπακιών, για να δώσουμε τη δυνατότητα και στους ιδιαίτερα ευαίσθητους σε κοινωνικά θέματα φιλάθλους του ΠΑΟΚ να συμμετέχουν και αυτοί, με έναν πολύ απλό, ανέξοδο, αλλά εξόχως σημαντικό τρόπο σε αυτή την προσπάθεια.

Η προσπάθειά μας ποτέ δεν πρέπει να μένει μέσα στις γραμμές του γηπέδου, ούτε και να περιορίζεται στα 40 αγωνιστικά λεπτά ενός παιχνιδιού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…